Wat wil je, wat kun je, wat remt je?

Wat is coaching?

In een coachingtraject word je begeleid in je zoektocht naar plezier in je werk. Wat wil je? Wat kun je? Wat remt je? Je wordt gestimuleerd om optimaal te functioneren en presteren, om eruit te halen wat erin zit. Coachingtrajecten worden naar behoefte afgestemd en kunnen daarom zowel een kort als een lang traject beslaan.

Ben Pranger Personeelsadvies en Coaching

Soms heb je een professioneel iemand nodig om mee te klankborden, iemand die een situatie van meerdere kanten kan bekijken. Een coachingstraject bij Ben Pranger Personeelsadvies is geen kant-en-klaar product. Hoe het traject verloopt, hangt van jou af en is afhankelijk van jou.

Dirk, 53 jaar

“Sinds jaren ben ik eigenaar van een groot winkelketen. Dagelijks moet ik beslissingen nemen op bijvoorbeeld financieel gebied, maar ook over personele kwesties. Over het algemeen gaat me dit goed af. Maar wat ze zeggen, is waar… Het is soms best eenzaam aan de top. De druk om er zeker van te zijn dat het bedrijf iedere maand weer genoeg verdient om de salarissen op tijd te kunnen betalen, is soms best zwaar. Ik had behoefte om van me af te praten, om eens te klankborden met iemand die niet direct verbonden was met mij of met mijn bedrijf. Zo kwam ik bij Ben Pranger  Personeelsadvies terecht. Standaard heb ik iedere maand een afspraak met Karen Bosman. Ik vertel haar wat mij bezighoudt en wat mijn dilemma's zijn en Karen houdt me een spiegel voor. Voor mij werkt dit erg verfrissend en verhelderend. Als ik tussentijds even vast lijk te lopen of als de werkdruk mij te groot wordt, dan plannen we een extra afspraak in. Stoppen met werken is voor mij voorlopig echt geen optie. En door met regelmaat samen met Karen stil te staan bij de gang van zaken, heb ik het gevoel weer jaren vooruit te kunnen.”