Begeleiding op maat

Werkwijze BPPA

Bij BPPA houden we van een persoonlijke aanpak. Deze is dan ook altijd afgestemd op de medewerker of kandidaat die we begeleiden.

 

Tegelijkertijd is het voor de opdrachtgever, maar zeker ook de kandidaat, van belang dat er resultaten geboekt worden. Dat inzichtelijk is waar je begonnen bent, met welk doel en wat er tot op welk moment al is ondernomen om dit doel te bereiken. 

Werkmap

Iedere kandidaat wordt dan ook begeleid met behulp van een individuele werkmap. Een werkmap met een duidelijk stappenplan en modules. Een levendig werkdocument met handige links en tips, inzichtelijk en motiverend: de kapstok voor ons begeleidingstraject, maar zeker geen statisch geheel.

Privacy

Voordat we een traject beginnen, vragen wij de kandidaat akkoord te gaan met hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens. Naast onze privacy policy hebben wij hiervoor een toegankelijke brief opgesteld, zodat voor iedereen duidelijk is waar hij of zij aan toe is. Bekijk hier een voorbeeld van deze brief:

Download
Zo gaan wij om met jouw gegevens
bppa-en-jouw-gegevens.pdf
Adobe Acrobat document 203.5 KB

Lisa, 51 jaar

“Het is enorm frustrerend wanneer je steeds weer afwijzingen ontvangt op je sollicitaties. Frustrerend, en ook demotiverend. Ben heeft me weer weten te motiveren. We hebben eerst gekeken en getest wat voor soort functies bij mij zouden passen. En gingen toen op zoek.


In mijn persoonlijke werkmap verzamelde ik geschikte vacatures. Mijn sollicitaties schreef ik met tips van Ben, waarbij de voorbeelden in mijn map thuis een goede houvast waren. Ook toen ontving ik nog de nodige afwijzingen. Ik heb ze bewaard in mijn persoonlijke werkmap en samen met Ben geanalyseerd. Waardoor ik steeds meer inzicht kreeg in waar ik mee bezig was en hoe dat steeds beter kon.


Inmiddels staat mijn goed gevulde map al een tijdje in de kast. Want het onwaarschijnlijke gebeurde; ik werd uitgenodigd en aangenomen. Bij twee verschillende bedrijven op hetzelfde moment!"