Over Ben Pranger Personeelsadvies

Zo zijn we ontstaan

Ben Pranger is na zijn P&O-carrière in 2003 gestart met Ben Pranger Personeelsadvies (BPPA). BPPA is een klein re-integratie- en personeelsadviesbureau, waar zowel werkzoekenden (coaching, outplacement, re-integratie, loopbaanbegeleiding) als werkgevers en uitvoeringsinstanties (werknemerstrajecten en (interim) P&O-opdrachten) terecht kunnen. 

 

Hier kun je ons vinden

Afspraken met Ben of Karen vinden plaats in Zaltbommel en/of Tiel. Soms zijn in overleg huisbezoeken mogelijk. Beide locaties bieden voldoende parkeergelegenheid.

 

Zo houden we contact

Korte lijnen, bereikbaarheid en persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Je hebt een vast contactpersoon en er wordt op informele wijze gewerkt. Naast de contactmomenten in Zaltbommel of Tiel, houden we contact via telefoon, e-mail, SMS en WhatsApp.

 


Ben

Ben is eigenaar van Ben Pranger Personeelsadvies en gespecialiseerd in coaching en maatwerk re-integratie en outplacementtrajecten. 

 

"Mijn kracht is maatwerk en persoonlijke benadering. Ik geef mensen het vertrouwen om hun comfortzone te verlaten, grenzen te verkennen en te verleggen. Samen gaan we op weg om te ontdekken wat de nieuwe mogelijkheden zijn."

Karen

Karen heeft een eigen bedrijf ‘Praktijk voor werkgeluk’ en is gespecialiseerd in vitaliteit, jobcoaching, stress en burn-out. Zij werkt als ZZP’er voor BPPA.

 

"Mijn kracht is om samen met jou op pad te gaan om je vitaliteit en werkplezier te vergroten. Dit kan zowel in je huidige en je toekomstige baan. Samen, empathie, positiviteit en denken in mogelijkheden en kansen zijn mijn kracht.”E-mail Ben:

ben@bppa.nl

 

Telefoonnummer:

06 51289564

 

Meer informatie:

E-mail Karen:

karen.werkgeluk@gmail.com

 

Telefoonummer:

06 53535566

 

Meer informatie: