Over Ben Pranger Personeelsadvies

Zo zijn we ontstaan

Ben Pranger is na zijn P&O-carrière in 2003 gestart met Ben Pranger Personeelsadvies (BPPA). BPPA is een klein re-integratie- en personeelsadviesbureau, waar zowel werkzoekenden (coaching, outplacement, re-integratie, loopbaanbegeleiding) als werkgevers en uitvoeringsinstanties (werknemerstrajecten en (interim) P&O-opdrachten) terecht kunnen. In 2013 is ook Annemiek voor BPPA gaan werken.

 

Hier kun je ons vinden

Afspraken met Ben vinden meestal in Zaltbommel plaats en soms in Tiel. Heb je een afspraak met Annemiek, dan is dat altijd in Tiel. Soms zijn in overleg huisbezoeken door zowel Ben als Annemiek mogelijk.

 

Zo houden we contact

Korte lijnen, bereikbaarheid en persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Je hebt een vast contactpersoon (Ben of Annemiek) en er wordt op informele wijze gewerkt. Naast de contactmomenten in Zaltbommel of Tiel, houden we contact via telefoon, e-mail, SMS en WhatsApp.

 

Ben

"Mijn kracht is maatwerk en persoonlijke benadering. Ik geef mensen het vertrouwen om hun comfortzone te verlaten, grenzen te verkennen en te verleggen. Samen gaan we op weg om te ontdekken wat de nieuwe mogelijkheden zijn."

Annemiek

"Ik vind het belangrijk te denken in mogelijkheden. Ieder mens heeft een droom. Ik wil graag mijn bijdrage leveren om deze droom te verwezenlijken. Empathie, loyaliteit en creativiteit zijn hierbij mijn kracht."