Trajecten BPPA

BPPA Dienstverlening

Bij Ben Pranger Personeelsadvies kunnen instanties en bedrijven terecht voor de volgende trajecten voor hun medewerkers. Deze trajecten kunnen zowel extern als intern (als tijdelijke versterking van de P&O-afdeling) ingezet worden.

Outplacement

Wanneer een outplacementtraject gewenst of verplicht is, vanwege bijvoorbeeld een reorganisatie en/of als onderdeel van een sociaalplan, biedt BPPA professionele individuele re-integratietrajecten om de betreffende werknemer(s) te begeleiden in hun zoektocht naar een nieuwe baan. 

Re-integratie

BPPA helpt in opdracht van onder andere UWV (werkbedrijf) of werkgevers (o.a. 2e spoortrajecten) kandidaten naar een nieuwe/andere baan. Een duidelijk plan van aanpak en gestructureerde werkwijze, in combinatie met een op het individu afgestemde benadering, zijn hierbij van groot belang.

Loopbaanbegeleiding en coaching

Medewerkers brengen een groot deel van hun tijd door op het werk. Wanneer zij hier niet lekker in hun vel zitten, heeft dat vaak direct effect op de productiviteit en inzetbaarheid; de kans op ziekteverzuim neemt toe. BPPA begeleidt medewerkers naar meer plezier in hun werk. Door te achterhalen waar ze goed in zijn, want de knelpunten zijn en wat de wensen. Hoe komt deze medewerker het beste tot zijn recht?

Interim HR werkzaamheden

Ben en Karen zijn ook inzetbaar voor diverse interim HR werkzaamheden.